Vyhřezlá plotýnka

Vážený pane doktore, mám vyhřezlou plotýnku. Byla jsem i na CT, které tuto vadu potvrdilo. Za šest měsíců, co se léčím, jsem prodělala eletkroléčbu, trakce, také rehabilitační cvičení, ovšem to pro bolestivost skončilo předčasně. Bohužel mi žádné léky nezabraly, naposledy to byl Gordius tobolka, ale připadá mi, že bolesti se stále stupňují. Bolí mě už celá noha i kyčle druhé nohy. Dnes jsem se objednala na infuze, ale nevím, jestli jsem udělala dobře, jestli nohu zatím, než k infuzím dojde, nebudu příliš přetěžovat, když se bolesti stupňují. Nebylo by lepší jít raději do nemocnice, dříve než bude pozdě. Děkuji Helena.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Heleno! V případě, že se bolesti stupňují co do rozsahu i intenzity můžete určitě kdykoli vyhledat lékařskou pomoc a nečekat až na termín kdy jste objednaná na infuze.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x