Vyhřezlá plotýnka

Dobrý den, manžel má vyhřezlou ploténku L4/5 o 6mm chtěla jsem se zeptat na ozonoterapii? Operaci odmíta a ani ji nikdo nedoporučuje. (je prý riskantní) Manžel je v prac.neschopnosti, jednou za 3měsíce chodí na navigovaný obstřik stav se výrazně zlepšil, nemá křeče a bodavé bolesti , ale stále to není 100%. Děkuji Semirádová

Odpověď odborníka:

Záleží na jeho potížích a na lékařském vyšetření, samotný nález herniace disku 6 mm není alarmující a stav by se mohl upravit. Bylo by vhodné i vyšetření na rehabilitaci a absolvování rehabilitační péče s následnou lázeňskou léčbou. Cviřt potom podle instruktáže i doma mpravidelně.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x