Vyhřezlá plotýnka

dobrý den chtěla bych znát váš názor v listopadu po stěhování mě začali bolet záda v kříži bolest se stupnovala chodila jsem do prace brala ibalgin nepomahalo to v lednu jsem sla do prace kde jsem vydržela 2dni pote jsem už nevstala z postele bolesti skoncila jsem na kapačkach v nemocnici plus leky ulevilo se mi po pěti dnech propusteni jsem opet sla do prace kde jsem vydrzela 1den a bolesti se opet vratili a ja skoncila zase na kapačkach pridali mi obstřiky pod ct ktere mi pomohli na magnetické rezonanci mi zjistili vyhřez 12mm do leva byla mi doporučena operace a ja bych chtela poradit zda mam na ni jit kdyz bolesti ustoupili bojim se vsak ze se vratim do prace a bolest se zase vrati mužete mi prosim poradit

Odpověď odborníka:

Výhřez meziobratlové ploténky předpoikládám v bederní pateři v tomto rozsahu a potížích je vhodný k operaci. Samozřejmě operace je na místě absolutně jen v některých případech, zlepšení není vyloučeno ani v tomto případě. Dejte si poradit vašim lékařem, ortopedem, neurologem a neurochirurgem. Operace je po pravdě ale vhodnější.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: