Vyhrezla plotynka

Dekuji za rychlou odpoved. Jestli mohu poprosit jeste o Vas nazor na lecbu. Na neurologii dochazim rok a bez efektu. Po opichach je zhorseni a po rehab. bez efektu. Beru ruzna analgetika. Mam fyzicky narocne povolani a tak jsem stale v neschopnosti. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Záleží na stavu a potížích pacienta a na výsledků všech vyšetření a to jak klinických tak rtg a laboratoři. Pokud je ambulantní léčba bez efektu je vhodná hospitalizace, vyřadit se z běžného stereotypu a zátěže, při hospitalizaci krátkodobá klidová léčba, medikace a řízená rehabilitace s fyzikální léčbou. Při tomto nálezu by se stav měl upravit bez operace, která v některých případech je vždy v záloze.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: