Vyhřezlá plotýnka s útlakem nervu

Pane doktore již jste mi dvakrát odpovídal,bohužel obstřik pod CT mi napsali že mi udělat nakonec nemůžou-jelikož nejsem schopna pro bolest ležet na břiše.Bolest již nešla vydržet(na toaletu už jdu pro řezavou a pálivou bolest v noze s vypnutím sil a v noci už bolestí nespím(vydržela bych bolest v místě vyhřezlé plotýnky,ale v noze to pálí a řeže stále bez přestání nesnesitelně-už nemohu najít úlevovou polohu)a to přes 10 prášků denně včetně opiodů(Tremal),byla jsem totiž v Motole na pohotovosti a dali mi tyto silnější léky-jednorázově mi dali silnou infuzi-nepomohla.a že se mám objednat na neurochirurgickou ambulanci pro konzultaci o operaci,ale že mám počítat s měsícem.Druhý den jsem se tedy objednala a termín je 10.1.Nevím jak to přežiju-hlavně se bojím už nocí.Včera mi tedy ještě napsala doktorka z nemocnice v Kolíně(kde mi dávali před měsícem kapačky bez efektu) abych prý vydržela do toho 10.1. navíc ještě Gordius.prý ale zabere až za 14dní.hci se zeptat zda je normální nechat člověka tak dlouho trpět a zda ,když ani Tremal)150mg 2x denně nepomáhá(plus beru 3x1panadol plus Ketonal.Když už tak to tělo volá bolestí o pomoc,zda se mi nemůže nic stát.VMotole totiž říkali,že nemohou hned operovat,že to dělají až když to je až palci u nohy nebo při potížích s močením.Ale já jsem uplně vyřazená ze života,naštěstí se o mě a děti stará maminka(která je před lety po té samé operaci),ale jelikož pečuji i o syna s Down.syndromem není to jednoduché.prosím co si myslíte o léku Gordius-už mi konečně pomůže?Nestane se mi s nervem nic,když intenzivně bolí již od 9.11.(před tím už to bolelo od léta,ale dalo se to vydržet,od toho 9.11.už se to vydržet nedalo-a od té doby je to pořád horší ačkoliv jsem myslela,že už to horší být nemůže))a jdu tedy na konzultaci až 10.1?Moc děkuji za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Je dobře, že jsre si žařídila neurochirurgické vyšetření. Jistě je možno telefonicky požádat onu ambulanci o vyšetření dříve, že vaše potíže se zhoršily. Myslím, že vám vyhoví a vyšetření takto dříve bude provedeno. Pokud byste měla velké potíže obrátíte se na neurologickou ambulanci nemocnice v Kolíně pokud jste z okolí, s žádostí o přijetí do nemocnice, kde teď jistě před Vánocemi budou mít více volných míst k přijetí. Bolestmi u nás nemusí nikdo takto trpět.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: