Vyhřezlá plotýnka(se skříplým nervem v pr.noze)

Dobrý den.Píšu znovu.Bohužel,do Kolína už volat nebudu,tam už mi řekli,že mi již v této fázi nemohou pomoci,ale co mi dali ten Gordius(ptala jsem se co si o tom léku při tomto problému myslíte a zda už konečně pomůže-a na to jste mi neodpověděl,tak moc prosím o odpověď)mám ale pocit,že začíná zabírat-již mohu cca 3 minuty chodit po bytě a stát než bolest nohy začne a musím sednout-před tím to bylo do minuty a před tím to bolelo bez přestání.Zabírá i Tremal 200 2xdenně (100bohužel nestačilo)-již mi pár dní-tedy po dvou měsících vůbec nebolí záda-tedy místo výhřezu ploténky L5/S1-bolí tedy již jen zmíněný nerv v noze už od hýždě ke kolenu zezadu.Pálí a řeže,ale po lécích je to snesitelnější. Myslíte,že je možné,aby bolest pomalu ustoupila a mohla bych se tak operace vyhnout nebo je to nemožné(tedy nerv sde prostě sám nepustí-neuvolní bez operace?) a o malinko lépe je mi jen pod léky a i kdyby to přestalo uplně po vysazení by se vše vrátilo?děkuji moc Lipšová

Odpověď odborníka:

Myslím, že léčebný postup se začíná positivně projevovat a bude zřejmě vyžadovat pozornost a trpělivost. Více nemoho sdělit. Spolupráci s rehabilitací, neurologem a ortopedem stále ale vidím jako potřebnou. Osobní zkušenosti s lékem Gordius, o kterém vím že je v používání, ale nemám.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: