Vyhřezlé ploténky a císařský řez

Dobrý den obracím se na Vás s prosbou ohledně mého těhotenství.Jsem v 31 týdnu žadné komplikace vážné nemám,ale lečím se ze zádama mám obe dve plotýnky vyhřezlé a ke konci tehotenství je to docela naročné na bolest nehlede na to,že to je zátěž s bříškem.Moje pani doktorka s gynekologie mi říkala,že by bylo pro mne lepší porodit císařským řezem.Mám z toho trošku obavy.Spontální porod by byl nejlepší,ale nechci aby se neco stalo miminku abych vše zvládla.Jak to vidíte vy co by jste mi doporučili?Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Samozřejmě rozhodující je nález na páteři, ale domnívám se, že skutečně by byl cís. řez vhodnější, během klasického porodu by mohlo dojít k akutní komplikaci ( zhoršení výhřezu). Nehledě na kruté bolesti, které byste při porodu měla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: