Vyhřezlé plotýnky

Dobry den, chtela bych se jestli operaci ano nebo ne uy pres dva roky mam silne bolesti nemuzu poradne chodit dlouho stat uz jsem prodelala rehabilitace infuze vsechno mozny leky nezabiraji muj nalez na MR je Primarni stenosa kostenneho PK v AP13 mm.Osteochondrosa L4/5 s paradiskalnimi zmenami akutni degenerace disku.Dominujevelka dorsalni medialni a snad vice pravostranna preforaminalni extruze disku L4/5 s kompresi duralniho vaku,vytesnenim moku z likvorovych prostoru,kompresi lateralnich recesu a tlakem na koreny L5

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přesnou odpověď získáte v ambulanci neurochirurgie. Poradit se můžete i s Vaším neurologem. Podle Vámi popsaných potíží a nálezů by operace mohla být tím správným řešením.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: