Vyjmuté znaménko, které by dál rostlo

dobrý den, nedávno jsem si nechala odstranit znaménko, o výsledku histologie mi paní doktorka řekla, že šlo o normální znaménko, které by ale ještě dále rostlo - ale bylo odstraněno celé. to "bylo odstraněno celé" jsem zatím slyšela jen u nějakým způsobem problematických znamének. je znaménko, které dále roste, nějakým způsobem rizikové? znamená to něco pro mě po vyjmutí znaménka? děkuji!

Odpověď odborníka:

Pokud bylo znaménko "normální", pak další informace nejsou podstatné. Řada znamének během života narůstá a není to zdravotní problém, jen kosmetický. vy se tím nemusíte dále zabývat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Články: Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Rozkvetlá louka lákající k...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: