Vyjmutí nitroděložního tělíska

Dobrý den, paní doktorko mám na Vás dotaz. Je mi 51 let a můj gynekolog mi vyjmul po 5 letech nitroděložní tělísko, na můj dotaz zda nemohu otěhotnět mi řekl, že v tomto věku ne. Mám, ale jisté obavy, jinak jsem z gyn. hlediska zcela zdráva, měsíčky mám zatím pravidelně. Prosím o Váš názor,budu klidnější. Moc děkuji a přeji pěkný den Jarka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pravidelný cyklus, je možné, že máte i ovulaci, a tudíž jste schopná otěhotnět. Schopnost otěhotnět v tomto věku dost snížen. Žádala bych antikoncepci nebo zavedení dalšího tělíska.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: