Vykašlávání krvavých hlenů -

Dobrý den ,před 4 dny sem byla u lékaře stím že sem měla vysoké horečky 39,5 ,malátnost bolesti kloubů ,chrapot,bolesti hlavy.po vyšetření mám angínu a vzal mi i stěr na streptokoka.dostala sem antibiotika (ospen),teď je mi líp a začínám vykašlávat ,ale někdy krvavé hleny.může to být jen z podráždění,nebo něco vážnějšího? děkuji za oepověď.Romana

Odpověď odborníka:

Romano, v každém případě se poraďte se svým praktickým lékařem.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
-19 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: