Výkyvy pri panike

Dnes som bola u lekárky, pretože ráno bolo neznesiteľné, aj keď som užila lexaurin.Cymbaltu mi nezmenila, pretože podľa nej je málo pravdepodobné,aby mi po roku prestala účinkovať, k nej mám užívať xanax, pokiaľ sa mi stav nenapraví, až keď by to stále pretrvávalo, vtedy sa pristúpi k zmene antidepresív.Ja sa ale aj tak necítim veľmi ok, no uvidíme.Bojím sa aj užiť ten xanax, aby sa mi ešte nepohoršilo.Mám stále strach, že sa mi to celé vráti, hoci aj lekárka mi povedala, že pri liečbe to nie je možné, že liečiť som sa neprestala ani navynechávala dávky, takže to bude ok.čo si o tom myslíte vy?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano, nevidím důvod, proč byste se měla bát užívat Xanax, po něm se Vám panika určitě nezhorší, naopak, uleví se Vám. Doporučuji Vám důvěřovat své lékařce a s případnými pochybami ohledně léčby se svěřit jí, jistě bude schopna Vám vše vysvětlit a uklidnit Vás. Zdravím.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: