Výkyvy tsh v těhotenství

Dobrý den,v 6 týdnu těhotenství vyšli z krve výsledky tsh 2,2,beru preventivně letrox 50,nebyl navýšen,ted v duhém trimestu-20 týden jsem šla na kontrolní odběr a tsh se snížil na 0,86,ref.meze laboratoře jsou 0,3-3,5.Chci se zeptat nemohlo to uškodit nějak miminku,když se takhle zmněni výsledek tsh.Myslíte si,že mi bude dávka letroxu zvýšená,paní doktorka má ted dovolenou,takže jsem docela ve stresu aby nebylo něco špatně,děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hodnota je pořád v mezích. Nestresujte se. O ev. změne dávky rozhodne Váš ošetřující lékař. Zmena není nutná okamžitě. S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Nárok na lázně s RS je individuální
Články: Nárok na lázně s RS je individuální
Lázeňská léčebně...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x