Vyléčená borelioza?

Dobrý den, před několika lety mi byla diagnostikována borelióza asi po dvou měsících od nákazy. Přeléčena byla antibiotiky a poté už v krvi nebyla nikdy prokázána. V průběhu let jsem se nechávala testovat ještě jednou, kvůli fleku po komárovi. Opět negativní. Nyní se mi objevují potíže jako: ztuhlý krk, tlaky v hlavě a prudká bolest vystřelující z týla až k oku, praskání v týle, občas snížená citlivost stehen. Myslíte, že by to mohlo souviset s boreliózou nebo jsou to spíše problémy neurologické? Děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vaše obtíže jsou bohužel natolik obecné, že mohou být vyvolány zcela rozdílnými stavy různého stupně závažnosti. Diagnosu lze postavit jen na základě Vašeho vyšetření v ordinaci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: