Vylecena kondylomata a pohl. styk bez kondomu

Muj pritel se lecil na kondylomata, uz vice nez 7 mesicu nema zadne bradavicky, je tedy bez priznaku. Meli jsme pohlavni styk bez kondomu, je zde riziko, ze se u me kondylomata projevi? Do te doby jsme meli sex jen s kondomem. Dekuji. S pozdravem Lenka

Odpověď odborníka:

Nebojte se , riziko je nulové , pokud je partner bez příznaků tak dlouho. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: