Vyléčená kondylomata a pohlavní styk

Dobrý den, můj partner se léčil na kondylomata, která se mu vyskytovala v podbříšku. Nyní už měsíc po vypalování tekutým dusíkem bradavičky nemá. Chci se zeptat, zda je bezpečné mít pohlavní styk s kondomem? Nebo je stále riziko nákazy? Děkuji dopředu za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud už žádná bradavička nezůstala, měl by být partner neinfekční. Pro větší jistotu můžete dlouhodobě používat mýdlo Nasil.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: