Vylučování marihuany

Dobrý den, Vážení znalci. Zhruba Do dvou týdnů mám podstoupit toxikologickou prohlídku pro přijetí do řad příslušníků PČR. Býval jsem každodenní kuřák marihuany více jak 3 roky. Látku jsem definitivně přestal užívat cca už 1,5 měsíce a nepřišel s ní vzhledem k mému okolí ani pasivně do kontaktu. Jsem štíhlý a metabolismus mi pracuje velice dobře. Beru vitamíny C pro odbourání toxinů z těla. Příležitostně Piji bilinné čaje s citrónem a ve větším množství také mléko a výrobky z něj. Chtěl bych se zeptat na Váš posudek, zda-li to mám co nejdéle odkládat, nebo už bych si mohl takzvaně hodit kostkami. Je mi 20 let. Uvědomuji si, že jsem troufalý. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na daný problém jsem se ptal se jednou na Toxikologii ve Všeobecné fakultní nemocnici. je to tak, že u jednorázového nebo příležitostného užití marihuany je pozitiva max, několik málo dní, u dlouhodobých a těžkých uživatelů to může být až měsíc. Domnívám se, že pokud látku neužíváte více než 1,5 měsíce měl by být výsledek na 99% negativní. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x