Vymena bedroveho klbu

pred 2 rokmi som mala uraz na clenku a po operacii som dostala zlateho stafylokoka co ma to stalo 1 rok PN teraz mam ist na vymenu bedroveho klbu na tej istej nohe a mam strach ci sa ta infekcia nezopakuje ci sa da este pred operaciou nejaka prevencia proti tomu zlatemu stafilokoku dakujem a odpoved si poprosim aj na svoj email s pozdravom Danka z

Odpověď odborníka:

Je velmi pravděpodobné, že se infekce nebude opakovat. Důležité také je, zda se infekce do kloubu dostala zvenčí, což je velmi pravděpodobné. Na místě je pečlivé předoperační vyšetření včetně podrobné laboratoře, což jistě budete mít a vyloučení všech zánětlivých afekci, gynekologie, zubní infekty, kožní infekce a další. Operovat v nejpříhodnější době i stran případné infekce dechového ústrojí a mimo sezonu chřipek. Jinak podrobněji váš ortoped.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x