Výměna hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je dobré si často měnit HA? V listopadu mi bude 18 let a HA beru od 17 let. Jako první jsem užívala HA Chloe,po půl roce jsem ji vyměnila a nyní užívám Jangee. Dost často mě bolí hlava.Může to být z antikoncepce?? Existuje nějaký přípravek,po kterém by nebolela hlava,působil by na akné a nebyl příliš drahý?tím myslím tak do 700 kč max. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,hlava bolet může, lze zněmit ATK, ale spíše se zaměřte na dostatek tekutin, spáku,pohybu na vzduchu, event.krční páteř. Nelze vše svádět na HAK, ikdyž je možnost, že by to mohlo být z HAK.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Články: Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Silný a správně fungující...
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Australský antigen aneb Příběh hepatitidy B
Články: Australský antigen aneb Příběh hepatitidy B
Poškozující a smrtící...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: