| Nápověda

Vymizení menstruace

 

Dobrý den Mám takový dotaz ohledně dcery. Dcera má boreliozu a právě se lečí. Pije bylinné čaje a různé kapky. Dlouho ji bylo dost špatně. Zůstavala doma, ani do školy jsme jí neposílali. Ale trápí jí že už od 11. března nadostala menstruaci. Dceři je teprve třináct a menstruaci má teprv skoro jeden rok. Ale měla jí hned začátku pravidelnou. Nevíte čím to může být. Mám jí vzít k nějaké doktorce, nebo jak to řešit. ? Taky bych měla ještě podotknout že zhubla skoro 7 kilo v krátké době. Mužete mi něco poradit co mám dělat ? Předem děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zajděte s dcerou za gynekologem. Příliš dlouhý rozestup od poslední menstruace hrozí tím, že menstruace nakonec přijde ve velmi silné intenzitě. Poruchy cyklu v tomto věku bývají způsobeny nedozrálou řídící hormonální osou. Podíl zde může mít i výrazný úbytek hmotnosti.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 

Doporučený článek: Atopické kůži uleví moře

Už to nepotrvá dlouho a začne sezóna letních dovolených. Rádi byste jeli k moři za sluníčkem, ale nevíte, zda je to pro vaši atopickou pokožku to pravé? Právě tuto otázku...  celý článek

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
Kam dál
 
 
Trápí vás potíže s močením? Příčinou může být rakovina prostaty!
Ostatní vyšetření v gynekologii
Články: Ostatní vyšetření v gynekologii
Jaká vyšetření vás mohou...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Bolest nepodceňujte, může vám zachránit život!
Články: Bolest nepodceňujte, může vám zachránit život!
Přestože bolest obvykle...
Triglyceridy hrozí infarktem: mějte je pod kontrolou
Články: Triglyceridy hrozí infarktem: mějte je pod kontrolou
Triglyceridy jsou tuky...
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Články: Jste kardiak? Váš zubař by to měl vědět
Infekční endokarditida je...
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Trápí vás potíže s močením? Příčinou může být rakovina prostaty!

Trápí váš časté, obtížné a bolestivé močení? Je vám více než 50 let? Možnou příčinou vašich obtíží může být nezávažné zvětšení prostaty, ale také zhoubné nádorové bujení...  celý článek

x