Vymknutí levého hlezna

Dobrý den, pane Doktora. Dne 18.1 jsem si Podvrtnul Kotník, následně jsem měl 3 týdny Dlahu, léčeno ve Frýdku-Místku, poté ve Fakultní Nemocnice v Ostravě-tady mi napsali Rehabilitaci.Dnes mám Plnou Zátěž na Levé Hlezno,Stále Bandážuji a při Záteži(Chůze) se mi tvoří Mírný otok, je tomu cca Měsíc v kuse, i když Bandážuji. Prosím posouzení.Zasílám vám fotky.Děkuji Tomáš Stypa

Odpověď odborníka:

Na foto ustupující otok s oderkami. Immobilizace by mohla být něco dělší, skutečností je, že se dnes dává kratší a o to více je požadavek na rehabilitaci, která se potom prodlužuje. Dop. pokračovat v rehabilitaci, fyzikální a pohybové léčbě, hlezno odlehčovat, bandážovat elastickým mobinadlem. Stav by se měl postupně upravovat. Vhodné kontrolní rtg, někdy drobná zlomenina se odhalí až po 3 týdnech.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x