Vynechaná 7má pilulka

Dobrý den,zapomnela jsem uzit sedmou pilulku, (nevzala jsem si ji vubec)posledni v prvnim tydnu. Za ctyri dny na to jsem mela nechráneny styk. uzivam minisiston 6 let. Je tu riziko otehotneni? Dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, riziko otěhotnění tu je. Nicméně pokud užíváte HAK dlouhodobě, poté bych toto riziko viděl jako minimální.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: