Vynechaná menstruace.

Již 14 den mi mešká MS, před týdnem jsem prodělala silnou střevní chřipku. S přítelem jsme měli nechráněný sex, ale přítel si je jistý svou opatrností. Ovšem pro jistotou jsem si dělala již 3 těhotenské testy a všechny tři vyšli negativně a bez "duchů". Antikoncepci bohužel brát nemohu. A gynekolog má momentálně plno... prosím o radu. Mohu být těhotná? Popřípadě jak vyvolat MS (chystáme se na dovolenou a nechci se s tím trápit tam). Děkuji!

Odpověď odborníka:

Terezo, pokud jste měla nechráněný styk, tak těhotenství není vyloučené i přes negativní těhotenské testy, objednejte se k Vašemu gynekologovi, který případně bude řešit vyvolání menstruace. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: