Vynechaná pilulka

Dobrý den, mám dotaz. Beru skoro 4 roky antikoncepci Rhoya, po menstruaci jsem začala brát nove platicko, ale zapomněla jsem 2 a 4 prasek v 1. týdnu, od té doby jsem brala opět prášky pravidelne, ale v 2. týdnu jsem zapomněl 13. prášek, byla to sobota, vzala jsem si ho cca po 14ti hodinách, následující středu jsme meli s přítelem sex s ejakuací dovnitř, mam se obávat otěhotnění? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Při takových chybách v užívání je gravidita možná pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření – zabiják sexuální touhy
Články: Kouření – zabiják sexuální touhy
Pravdou je, že kouření může...
I příjemná vůně může spustit migrénu. Lze se jí ale vyhnout
Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Články: Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Nemocní s nespecifickými...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nejčastější zranění při běhu
Články: Nejčastější zranění při běhu
Běh je pro některé lidi...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: