Vynechaná pilulka

Dobry den, uzivam antikoncepci Mirelle. V patek (20.5) jsem si zapomela vzit pilulku z prvni rady blistru. Vzala jsem ji az druhy den (po vice nez 12h). V utery 17.5 jsem mela s pritelem pohlavni styk. Pred uzivanim prvni rady blistru jsem ovsem preskocila uzivani poslednich placebo tablet a zacala hned novy blistr,abych preskocila menstruaci. Je zde riziko otehotneni?

Odpověď odborníka:

Určité riziko existuje pokud nepřijdou menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x