Vynechaná pilulka

Dobrý den,ráda bych věděla,jaké je riziko otěhotnění, když jsem po sedmidenní pauze po menstruaci si vzala pilulku o 17 hodin později a pak měla pohlavní styk?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vynecání jedné pilulky je riziko minimální, pokud jste ovšem potom brala ostatní pilulky správně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: