Vynechaná pilulka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že mohu být těhotná, pokud jsem si zapomněla vzít pilulku a ten večer i na druhý den ráno jsme se s přítelem milovali. Měla jsem v té době asi deset dní do menstruace, čili možná právě někde v ovulačním období. Nyní je to 3 dny a já mám takový hustý výtok. Četla jsem, že to může být jeden z příznaků, ale také si myslím, že to může být tou vynechanou pilulkou, proto bych se chtěla zeptat Vás, který tomu rozumí, jaká je v takovém případě pravděpodobnost početí. S pozdravem, poděkováním a přáním krásného dne Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost těhotenství zde jistě je, doporučovala bych návštěvu gynekologa či domácí provedení těhotenského testu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Hojení rány může trvat týdny i celé roky aneb Co můžete ovlivnit sami
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kardiotokografie
Články: Kardiotokografie
Kardiotokografie, CTG...
Co dělat, když bylo slunečních paprsků na naši kůži příliš
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: