Vynechaná pilulka antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na rizika při vynechání pilulky (ha tri-regol v prvním týdnu) a naslednem styku? Menstruaci jsem po dobrani plata měla, jen o trochu slabší.. uplynulo již mezitím 8 týdnů během kterých jsem si udělala 4 těhotenské testy a všechny vyšly negativně. Nyní mám menstruaci znovu, ale opět v slabší intenzitě. Mohu se z výše popsaného uklidnit a vyloučit těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

Myslím že se můžete uklidnit ,při opakovaně negativních testech je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: