Vynechaná poslední pilulka ha

Dobrý den, úplně jsem vynechala poslední pilulku HA Diane 35, poté nastala 7 denní pauza a nové plato jsem začala brát o den dříve. Hrozí tu možnost otěhotnění? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 100% se na antikoncepci nespoléhejte, používejte cca 10-14 dní souběžně s antikoncepcí kondom.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Infekce močových cest je...
Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Články: Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Že vůbec nevíte, jakou...
Od bolesti kloubů uleví i správná skladba stravy
Články: Od bolesti kloubů uleví i správná skladba stravy
Lidé jsou různí a každému...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: