Vynechaná tableta- špinění

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilon. V pondělí 16.7 jsem si zapomněla vzít v pořadí 5. prášek, ten jsem si vzala dle příbalové informace zároveň s 6. (v úterý), ve čtvrtek jsem měla pohlavní styk s přítelem, použili jsme kondom, ale ten prasknul. Na gynekologii mi sestřička sdělila, že není důvod jít pro postinor, že účiněk by měl být zachován i takto. Od soboty mám slabě hnědý výtok(poslední menstruace byla 9.7.) Mohu předpokládat, že je vše v pořádku?

Odpověď odborníka:

Mělo by být vše v pořádku,pro úplnou jistotu by jste mohla do konce tohoto cyklu použít ještě i kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: