Vynechana tabletka

  • Dotaz od: Uzivatelka 12
  • Publikováno: 23.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,v beru HA Minervu v 1 tydnu sem mela zaludecni potize zvraceni to znamená jako bych si prasek nevzala a druhy den sem si prasek vzala v normlani hodinu co beru a vecer sem mela pohl.styk je mozne ze jsem tehotna?Dekuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste zvracela do tří hodin od požití tabletky, je možné, že se nestihla vstřebat. Pak by mohla být účinnost HAK snížena a pak by přicházelo těhotenství v úvahu. Zda jste nebo nejste těhotná, to by ukázalo vyšetření HGC z moči (orientační, ale koupíte ho v lékárně a můžete se vyšetřit sama) nebo z krve ("na jistotu", provádí gynekolog) a gynekologické vyšetření jako takové. Co se týče užívání HAK, doporučuji podrobně prostudovat příbalovou informaci, tam je podrobně popsáno, jak postupovat při zvracení, průjmu, zapomenutí tabletky a v dalších situacích.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: