Vynechání 1 pilulky

Dobrý den, užívám HA Triquilar a včera jsem si zapomněla vzít tabletu (resp. jsem si ji vzala přesně s 12tihodinovým zpožděním). Balení dobírám teď v neděli 28. Ráda bych se zeptala, jak velké je riziko otěhotnění a jestli je popř. nutné se chránit kondomem ještě i po týdnu od vynechání v pauze mezi baleními. Děkuji za odpověď. Renata

Odpověď odborníka:

Riziko není velké,do konce cyklu použijte ještě kondom v pauze již není zapotřebí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: