Vynechani 2tablet v 1.tydnu

dobry den. prosim vas chtela bych se zeptat,jak velke je riziko otehotneni,kdyz jsem si zapomnela vzit 2. a 3. pilulku v prvnim tydnu. (vim,ze prvoi tyden je prave nejrizikovejsi) v sedmi denní pauze jsem mela ale pohlavni styk. antíkoncepci beru uz rok a nikdy se mí tohle nestalo. prosim poradte. dekuji

Odpověď odborníka:

Nerozumím dotazu,v té sedmidenní pauze jste měla mít menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Články: Osm způsobů, jak snížit riziko rakoviny prsu
Hlavní rizikové faktory...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: