Vynechání

Dobrý den, dobrala jsem měsíční baletí HA Stodette, Teď mám mít 7 denní pauzu. Za celých 7 dní menstruace nepřišla. Antikoncepci jsem brala pokaždý pravidelně, žádný den jsem nevynechala. Dělala jsem si i těhotenský test, byl negativní. Mám začít brát HA hned po 7 denní pauze, i když jsem neměla menstruační cyklus? A je možné že přece jen budu těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při zcela pravidelném užívání antikoncepce a při negativním těhotenském testu můžete otěhotnění vyloučit. Antikoncepci začněte opět užívat po 7-denní pauze.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: