Vynechání

Dobrý den, před čtyřmi měsíci jsem dostala novou antikoncepci Bonadea (dříve jsem brala minervu). Před měsícem jsem měla menstruaci pouze 1 den , a to slabou a nyní žádnou. Dnes si mám načít další balení. Těhotenský test mi vyšel negativně. Může to být novou antikoncepcí a nebo mám raději navštíit gynekoložku. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Když máte tuto antikoncepci již 3 měsíce,měl by být cyklus již pravidelný,navštivte gynekoložku a snad by byla na místě i úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Články: Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Pocit těžkých nohou obvykle...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Žloutenka a tetování: minimalizujte rizika
Články: Žloutenka a tetování: minimalizujte rizika
Chcete podtrhnout svoji...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: