Vynechani antikocepce nekolik dni

Dobry den, pritelkyne bere HA Luisea cca 6 mesicu. Bohuzel a nebo na stesti, to se jeste uvidi - pritelkyne nemela uz prasky - a trvalo ji nekolik dnu nez si poridila nove baleni. Od zacatku MS nebrala prasky. Devaty den po MS probehlo "tuleni" a ja jsem nevedel ze prasky nemame. Jake je prosim riziko/sance otehotneni?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud byla pauza, nutno nenasazovat nové plato, nasadit při nové menstruaci. Sˇance na graviditu je, určitě bych udělala test cca 1-2tý po očekávané menstruaci. Procentově Vám to neřeknu, záleží na tom, zda proběhla ovulace nebo ne, a jak dlouho byly prášky vysazeny.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: