Vynechání antikoncepce

Dobrý den v sobotu jsem vysadila Hormonalni antikoncepci a vzala si večer poslední prášek, na pravidelnou týdení pauzu, v neděli jsem měla nechráněný styk ráno. V pondělí jsem se lekla žebych mohla otěhotnět a začala brát další platíčko. Je tu nějake riziko že bych otěhotněla?

Odpověď odborníka:

Nevím jakou máte antikoncepci ale riziko gravidity je velmi nepravděpodobné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: