Vynechání antikoncepce

Http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/vynechani-antikoncepce-143240 Odpovídám na tuto odpověď. Konkrétně pauza trvala úterý a středu, ve čtvrtek jsem si antikoncepci už vzala.

Odpověď odborníka:

Kristýno, děkuji za doplnující otázku - odpověd, pokud se tedy jednalo o 2 dny, mohla by teoreticky být již snížena účinnost antikoncepce, proto Vám nyní doporučím až do konce tohoto cyklu užívat ještě navíc barierovou antikoncepci, např. kondom. S pozdravem,. K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zvětšené srdce Lékaři mně zjistili zvětšené srdce. Nevím, co to je a jak mám...
  • Polyp na děloze. P.doktore,chtěla jsem se vás zeptat byl mi zjištěn polyp na...
  • Pupinek Zjistil jsem,že se mi na kůži mezi pravým a levým varletem ve spodní...
  • Bolest v pravém podbřišku Pul roku me trapi obcasne pichnuti nebo bolest v...
  • Penirium Chtěl bych se zeptat na doplněk stravy Penirium. Zajímá mě jestli to...
  • Solumedrol a diabetes Od 14.2.2014 do 11.4.2014 som brala infúzie solumedrolu...
 
Naposledy čtené: