Vynechání antikoncepce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, v poslední týdnu užívání HA Femoden jsem nejspíše vzala dva prášky naráz v jednom dni, protože obvykle poslední prášek z balení beru ve středu, ale nyní mi tam zbývají prášky pouze do úterý,je možné otěhotnění, když jsem měla nechráněný pohlavní styk? A jak to mám dále řešit? Dobrat,7denní pauza a nové platíčko vzít ve středu? Nebo jako obvykle ve čtvrtek, ale to by nebyla 7denní pauza, ale 8denní. Antikoncepci beru jinak pravidělně již 2 roky. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ke graviditě by dojít nemělo,další platíčko vezměte ve středu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: