Vynechání antikoncepce a riziko gravidity

Dobrý den, zapomněla jsem užít jednu pilulku ant. Belara. Přišla jsem na to až po 24 hodinách, když jsem si brala večer další. Ant. užívám něco kolem deseti let a nikdy se mi nestalo, že bych takto pilulku zapomněla vzít. pohlavní styk jsem měla v den, kdy jsem ji zapomněla. Mám se chránit po nějakou dobu ještě jinak? Jaké riziko je, že otěhotním? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Riziko existuje po dobu 10 dni použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: