Vynechání antikoncepčních pilulek

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li mohu být těhotná když jsem si zapomněla vzít celkem 3 prášky ve prostřed cyklu, během této doby jsem mela s prítelem nechráněné pohlavní styky, ted i lehce špiním a mam tlaky v podbříšku. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohla, udělejte si 2 těhotenské testy v odstupu 1 týdne. Zkuste se informovat o možnosti zasilání sms pro pravidelné braní pilulky nebo dejte si denní připomínku do telefonu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: