Vynechání atk

Dobrý den, mám důležitý dotaz. Stala se mi taková nemilá věc. Beru pravidelně každé ráno antikoncepci, ale jednou jsem zapomněla a ten den večer jsem měla styk s přítelem, uvědomila jsem si to až potom. Chci se zeptat, jestli mi hrozí veliké riziko otěhotnění, či co mohu proti tomu udělat. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Riziko otěhotnění není příliš veliké, jestliže se to stalo jen jednou. Doporučuji uřívat tabletky dále do konce cyklu a k tomu až do konce cyklu používat doplňkovou antikoncepci - kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: