Vynechání euthyroxu 50

12letá dcera vynechala 1 den a druhý den vzala tabletu až večer(vynecháno tedy cca 60hodin od poslední tablety) tabletu Euthyroxu 50,kterou jinak pravidelně užívá už cca 4 roky.Mohlo toto vynechání způsobit závratě,třes,mdlo a to,že se dostavila menstruace o 10dní dříve?Děkuji a přeji příjemný den.Lenka

Odpověď odborníka:

Každý organizmus je jiný a jinak citlivý na hormonální léčbu, resp. vlastní hormonální hladiny. Tudíž, pokud patří mezi ty citivější jedince, možné to je. Pokud by se samozřejmě tyto obtíže objevily i při dalším pravidelném užívání léčby, raději se poradit s ošetřujícím lékařem.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Jiz nekolik dni nemam euthyrox | Od: Veronika | 13.8.2015 21:37
Dobry den,
Dlouhodobe nziji v Cr, bohuzel pred 4 dnemi mi
dosel Euthyrox 100, ktery jiz 12 let beru kazdy den.
Zavolala jsem sve doktorce do Cr a me leky uz jsou
na ceste, potrva to ale minimalne tyden, nez mi
prijdou. Citim se velmi unavena a je mi nevolno,
nemam vubec chut k jidlu jiz od vcera. Prosimvas
jak moc je tak dlouhe vynechani davky
nebezpecne? Dekuji
reagovat
re:Jiz nekolik dni nemam euthyrox | Od: uLékaře.cz | 14.8.2015 09:34
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: