Vynechání ha

Dobrý den, chci se zeptat, jestli si můžu bezpečně udělat sedmidenní pauzu uprostřed plata? Není pak riziko otěhotnění nebo něco jiného? Moc děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte antikoncepci vždy s pauzou, musíte udělat pauzu až po dobrání celého plata. Jestliže potřebujete posunout termín menses, napojte další blistr antikoncepce a budete mít menses až po dobrání dalšího plata.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Frenuloplastika Chtel bych se tedy zeptat, co to je frenuloplastika a na...
 
Kam dál
 
 
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Pneumokoková meningitida – infekce, které lze předcházet
Články: Pneumokoková meningitida – infekce, které lze předcházet
Mikrobů, kteří napadají...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: