Vynechání menstruace

Dobrý den, 11 měsíců beru antikoncepci Yasminelle a po celou dobu přišla menstruace 3-4 den po vynechání prášků. Nyní jsem 7 den po vynechání a menstruace nepřišla, Těhu test je negativní, ale poslední přášek jsem si vzala ve čtvrtek 28.5.. a v neděli 31.5. jsem měla sexuální styk. Léky beru zodpovědně a žádný prášek jsem tento měsíc nevynechala. Jinak si občas upravuji cyklus, jak potřebuji, že třeba vysadím antikoncepci dřív a po 7dmi denní pauze zase začnu brát. Poslední cyklus jsem jela ale normálně 21 dní a pauza. Je mi 41 let. Je možné, že bych byla těhotná a pokud ne, proč MS nedorazila? Mám si zítra začít brát další prášek? Kdy by mi test potvrdil těhotenství pokud bych v tu neděli otěhotněla? Děkuji za odpověď Andrea

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání není gravidita příliš pravděpodobná, gravitest podle citlivosti je positivní cca 6 dní po případné koncepci,zopakujte jej tedy s odstupem týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: