Vynechání menstruace

Dobrý den, už před 15 dny jsem měla dostat menzes, který se ale nedostavil. Mám dost příznaků těhotenství (citlivá prsa, únava, zvýšená teplota, nevolnost, nechutenstvi či nadmerna chuť k jídlu, nafoukle břicho). Dělala jsem si však dva testy, které vyšlo negativne. Na internetu jsem se ale dočetla, že někdy zakoupeny test v lékárně neukáže vzdy přesně, zda jsem těhotna, protože to závisí na uhnízdění miminka. Muzu být tedy těhotna? Děkuji

Odpověď odborníka:

Přesnější je krevní HCG test který je kvantitativní a bylo by vhodné vyšetření včetně ultrazvuku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: