Vynechání menstruace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,s přítelem spíme bez ochrany a už dva měsíce sem nedostala menstruaci,ale těhotenský testy mi vycházejí stále negativní.je možné,že i přesto mohu být těhotná nebo můžu mít jenom nějaký problémy? děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kláro! Obojí je možné. Test může být falšeně negativní - i když obvykle jsou testy citlivé a od nějakých 7 dnů stáří plodu zachycují těhotenství velku spolehlivě. Může jít ale i o jiný problém a mentruace může být zpožděna z jiného důvodu.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: