Vynechání menstruace

Dobrý den, beru antikoncepcic a chtěla jsem úplně vynechat menstruaci. Začala jsem tedy brát nové platíčko hned po skončení starého. Pak jsem se dozvěděla, že to u tohoto druhu antikoncepce není možné. Už ho užívám 4 dny a čekám, jestli si tím rozhodím cyklus a menstruaci nakonec stejně dostanu nebo jestli budu špinit. Zajímalo by mne, zda mohu brát Triquilar nepřetržitě nebo ne a co se stane pokud ho takhle budu užívat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vždy se máte poradit, Triquilar není vhodný pro oddálení meses, od toho jsou jiné preparáty přejdětě na okrové draže, ty využívejte tím se vyhnete krvácení během užívání.Poté pokračujte jako obvykle Příjemý večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Články: Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Virová hepatitida či...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Články: Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Kuřáci doutníků a dýmek...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x