Vynechání menstruace

Dobrý den, již deset měsíců beru antikoncepci Jeanine, po dobrání plata jsem ale nedostala menstruaci. Týden před datem menstruace jsem brala Nolicin na zánět močového měchýře (který však podle mé gynekoložky nemá vliv na účinnost HA) a vaginální globule Macmiror 500 na opakované kvasinky (poslední globule noc před očekávanou menstruací). Nejsem si vědoma, že bych udělala chybu v užívání, ale dnes mám den zpoždění a ani nešpiním. Je možné, že bych byla těhotná? Nebo se stává, že někdy menstruace nepřijde ani při řádném užívání? Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano , stává se,že menses vynechá,pokud chcete mít jistotu udělejte si těhotenský test,ale pokud jste neudělala chybu v užívání měl by býti negativní příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x