Vynechání menstruace

Dobrý den, již 10 dní po cyklu jsem nedostala menstruaci. Dělala jsem si 3x test a byl pokaždé negativní. Navíc jsem 6 měsíců po císařském řezu a proto mám strach, abych nebyla těhotná. Nekojím a pro HA jsem si měla jet příští týden, ale při PS si manžel opravdu dává pozor. Můžou se testy mýlit a můžu i přesto být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, testy se mohou mýlit. Falešně negativní mohou být např. pokud jsou provedeny příliš brzy po otěhotnění. Jistotu vám dá vyšetření u gynekologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: